דרוקר''ס - דרוקר''ס הוא ביסטרו-בר ביתי המציע לאורחיו אווירה מאירת פנים, אוכל מוקפד ואיכותי ואת מגע הקסם של שף שאבי בהר. בהר – מי שתרם לסצנה הקולינארית בארץ את "היפופוטם" המיתולוגית – יצר מקום חדש בצלמו ובדמותו: עיצוב פשוט שלא מנסה לגנוב את ההצגה, מטבח המבוסס על חומרי גלם מובחרים, ותפריט המשלב מנות קלאסיות וספיישלים מפתיעים.
קהל לקוחות קבוע ונאמן, המלווה את שאבי עוד מימי היפופוטם, פוקד את הביסטרו-בר, כשבמקביל מגיעים למסעדה סועדים צעירים יותר – שהופכים גם הם חיש קל למעריצים מושבעים של השף ושל דרוקר''ס. האופי המשפחתי החמים של המקום מתבטא גם בשמו – זהו שם עלומיה של אשתו של שאבי, ובחצר החיננית והאטרקטיבית שמשחזרת את הקסם הייחודי של תל-אביב הישנה והטובה.
הניסיון הרב של בהר (יותר מ- 35 שנים בענף!), בא לידי ביטוי הן בבחירת חומרי הגלם – הבשרים, הדגים ופירות הים הטריים ביותר והמשובחים ביותר, והן בדרך הכנתם שמעניקה להם את הכבוד המגיע להם. התפריט של דרוקר''ס מכיל מנות ראשונות מופלאות כגון פריקסה פטריות יער, טרטר סלמון, בייבי קלמרי על הפלנצ''ה, ועוד; סלטים מרעננים (אל תפספסו את הסלט העצבני); ועיקריות מצוינות, ובהן פסטה לינגווני כמהין, מרק בויאבז, אנטריקוט מונטה קרלו ו-"surf & turf" – פילה בקר עם שרימפס על הפלנצ''ה עם קציפת ביסק.
לוח גדול שעליו רשומים המיוחדים של היום מספק אופציות מפתות נוספות. כמו כן ניתן לבקש מהשף (בהתראה של 24 שעות) מנות בהזמנה אישית, דוגמת פאייה, ברווז בתפוז, ואחרות. היושבים על הבר ייהנו מאלכוהול במחירים מפתיעים ומתפריט נשנושים. בימי חול בשעות הצהריים מוגשות בדרוקר''ס ארוחות עסקיות, הכוללות מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח (המשתנה מדי יום, אבל תמיד טעים ומפנק) – והכל במחיר העיקרית בלבד. ניתן לערוך במקום אירועים, עד חמישים איש.
שם איש קשר: