אני כל הזמן שואלת את עצמי
איך בימים קשים
כאלו בהם אנחנו נמצאים
אפשר בכל זאת
קצת לחזור לשגרה מסויימת
כזאת שתאפשר לנו להקל
טיפה על הלב
ולהמשיך לעזור
מה שאני עושה
זה לקחת קצת הפסק במהלך היום
אני יושבת במרפסת
עם כוס רוזה
או יין לבן
קר
כזה שקצת ישנה את האווירה
את היין הלבן או הרוזה
מומלץ לשתות כשהוא
בין 14-7 מעלות,
הישר מן המקרר.
יינות שרדונה, סוביניון בלאן, ויונייה,
או רוזה
כדאי להגיש בטמפרטורה של המקרר הביתי.
ככל שהיין קל יותר ובעל חומציות גבוהה יותר
טמפרטורת ההגשה תרד – 7 מעלות.
יינות לבנים שהתיישנו בחביות עץ
כמו שרדונה למשל
יוגשו בטמפרטורה גבוהה יותר – לכיוון 14 מעלות.