אחת החוויות שחוויתי בקפריסין
היה ביקור בחוות עיזים וכבשים
שמייצרים מהחלב שלהן את
גבינת החלומי - מאכל מסורתי שהפך לאחת המוצרים
המאפיינים את המטבח הקפריסאי.
הגבינה מיוצרת בעיקר מחלב צאן או עיזים,
כאשר התהליך מתחיל בחימום החלב
והוספת חומר גלם כמו סודה,
אשר מקנה לגבינה את הטקסטורה והטעם הייחודי.
החלב מתבשל ומועבר לצינון
ולתהליך ההתיישנות המבליטה את הטעמים.
מה שעוד מעניין הוא
שתחום החליבה ויצירת הגבינות
הינו תחום בו הנשים יוצרות
ומנהלות את הגידול והייצור.
היה סיור מרגש
שהפגיש אותי עם נשים
מקומיות
הסיור בחווה הוא חלק בלתי נפרד
מריטריט נשי מדהים
שיוצא בחודש יוני
לקפריסין
חוויה שתמלא לך את המצברים
והכל כדי להביא לך את הפינוק המושלם.
רוצה לבדוק אם את מתאימה לריטריט?
מלאי את הפרטים ונחזור אלייך