מרכיבים
לבצק
40 גרם שמרים טריים
150 גרם מים פושרים
200 גרם קמח
מרכיבים
לבצק
40 גרם שמרים טריים
150 גרם מים פושרים
200 גרם קמח
להמשך הבלילה:
4 ביצים
180 גרם סוכר
400 גרם שוקולד צ'יפס
800 גרם קמח
500 גרם חלב
270 גרם חמאה רכה
מלח
80 גרם חמאה לשימון התבנית
לקישוט העוגה:
אבקת סוכר
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את המים,השמרים והקמח עד לקבלת תערובת בצק אחיד ומניחים בצד.
מוסיפים לקערה את שאר הקמח,סוכר,חלב והקמח וממשיכים לערבב ומוסיפים תוך כדי ערבוב את המחאה הרכה,ממשיכים
לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את השוקולד ציפס,מעט מלח ומערבבים.
מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח למשך 30 דקות.
לוקחים מרסס שמן ומשמנים תבנית קוגלהוף.
מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים אותו לשניים,יוצרים מהבצק כדור ומניחים בתבנית.
מניחים לבצק לתפוח עד הכפלת הנפח.
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומכניסים לאפייה למשך 25 דקות או עד לקבלת הזהבה.
מוציאים,מצננים ומניחים על צלחת הגשה,מפזרים אבקת סוכר.
לקניית המרסס:
https://www.simhim.com/%D7%9E%D7%A8%D7%A1%D7%A1_%D7%A9%D7%9E%D7%9F_%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99_%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7_DecorCook_%D7%91%D7%A0%D7%A4%D7%97_300_%D7%9E%D7%9C/