פרחי ענק העומדים על דלפק מסעדת יוקרה מהווים קישוט מדהים, איכותי ומיוחד למסעדה.
1. מוצרים המשדרגים כל אירוע! ניפוח סוכר דומה מאד לניפוח זכוכית. זכוכית מנפחים מהפה, את הסוכר מנפחים במשאבה קטנה (כמו המשאבה במכשיר הידני למדידת לחץ דם). הסוכר לניפוח ולמשיכה מורכב ממים וסוכר, אפשר להוסיף צבעי מאכל ותמצית טעם. החומר אינו מכיל שמנים, ביצים.... הוא אינו מתקלקל ויש לו חיי מדף ארוכים מאד. שנים. אין צורך לשמור את המוצרים (או את החומר לעבודה) בקירור. הסוכר אתו נעבוד בסדנאות הוא סוכר דיאטטי - איזומלט. החומר נעים ונוח לעבודה והנמלים לא באות בכלל!!! האיזומלט רגיש פחות ללחות מהסוכר הרגיל. הפתיעו את הסובבים אתכם בדברים מדהימים ומקוריים: ברכות מתוקות ליום ההולדת או לכל מטרה אחרת: "סוביניר" - פרח אישי לכל אורח באירוע שלכם, סוכריות מקוריות ומיוחדות על מקל, ביצי פברז'ה לאירוח מושלם ומפתיע, פסלי ברבורים לחתונות, ימי נישואין, אירוסין... זר פרחים צבעוניים ויפים שאינם נובלים לעולם, קישוטים לעוגה, קישוטים לחגים: לחנוכה - חנוכיה, לראש השנה "תפוח לדבש" (במקום "תפוח בדבש): כלי יפה בצורת תפוח עם מכסה המשלים את התפוח ובתוכו דבש ועוד..... השמים הם הגבול. 2. סדנאות וקורסים בניפוח ומשיכת סוכר: הסדנאות נערכות בביתי. לקבוצות (עד 3) וליחידים. בסדנה נלמד: 1. בישול והכנת הסוכר (איזומלט) לעבודה. 2. טכניקות למשיכת הסוכר 3. טכניקות ניפוח סוכר ב 5 מפגשים בני 4 שנות ניתן ללמוד את עיקרי הדברים כדי לעבוד בניפוח סוכר. אתם לא יודעים אם כדאי להירשם מראש ל 5 מפגשים של תחום שלא התנסיתם בו? אולי זה לא מתאים? אולי לא תאהבו את העיסוק בזה? אצלי אין צורך להירשם מיד ב 3000 שקל ויותר לכל הקורס......... בסדנאות אצלי כל אחד מתקדם בקצב שלו, לומד ומתמקד במה שמתאים לו, ומשלם הרבה הרבה פחות........ יחס אישי? כמובן! קפה ומאפה? כמובן! מומלץ!!! שם איש קשר: בתיה