יש לנו את ההזדמנות המושלמת עבורכם
לצאת למסע מרגש בזמן,
שבו תגלו את הטעמים והניחוחות של העבר!
@ronenwinstein ואני – אביטל ניצן, מספרת את סיפור היין בארץ,
מזמינים אתכם להצטרף אלינו לסדנה ייחודית ומעוררת השראה,
המשלבת בין יצירת לחם מקמחים עתיקים
לבין טעימת יינות ישראליים מזנים עתיקים.
מה מצפה לכם בסדנה?
✨ חוויית אפייה ייחודית בליווי קמחים עתיקים כמו קמח חורסן מלא
✨ גילוי טעמים מסורתיים וניחוחות ממכרים.
✨ טעימת יינות יוצאי דופן והבנה מעמיקה של היין הישראלי, כמו זן הדבוקי.
✨ זמן איכות עם אנשים החולקים את אהבת הקולינריה.
הסדנה תתקיים ב- 9/6/2024 בשעה 10:00
בהוד השרון.
הרשמה מוגבלת, אז מהרו להבטיח את מקומכם.
לחצו כאן להרשמה: https://lp.vp4.me/tihf
מצפים לראותכם ולהתרגש יחד איתכם,
אביטל ניצן מספרת את סיפור היין בארץ
ורונן ויינשטיין אופה לחם מקמחים עתיקים
המתמחה בלחם עבור אלרגנים, צלייאק