גשם של סוכר

חוגים ופנאי בבני עייש

הצוות שלנו


  • בתיה סלע - מנהלת
    קצת עלי
    בוגרת מכללת לוינסקי בחינוך מוסיקלי: B.E.D,
    עסקתי ואני עוסקת בהנחיות, הרצאות והדרכות בתחומים שונים. היום אני מנחה ומלמדת בסדנאות וקורסים בניפוח ומשיכת סוכר ובלימוד סריגה ומלאכת יד.
    יחד עם מלאכת הסריגה, ניפוח ומשיכת הסוכר אני מאד אוהבת לעבוד עם אנשים.
    השילוב הזה של יצירה וקשר עם אנשים הוא שילוב מנצח!
    אני חושבת על ניפוח זכוכית, ובינתיים אני מסתפקת ב:
    ניפוח סוכר:

גשם של סוכר

1. מוצרים המשדרגים כל אירוע!
ניפוח סוכר דומה מאד לניפוח זכוכית. זכוכית מנפחים מהפה, את הסוכר מנפחים במשאבה קטנה (כמו המשאבה במכשיר הידני למדידת לחץ דם).
הסוכר לניפוח ולמשיכה מורכב ממים וסוכר, אפשר להוסיף צבעי מאכל ותמצית טעם. החומר אינו מכיל שמנים, ביצים.... הוא אינו מתקלקל ויש לו חיי מדף ארוכים מאד. שנים.

אין צורך לשמור את המוצרים (או את החומר לעבודה) בקירור.

הסוכר אתו נעבוד בסדנאות הוא סוכר דיאטטי - איזומלט.
החומר נעים ונוח לעבודה והנמלים לא באות בכלל!!!
האיזומלט רגיש פחות ללחות מהסוכר הרגיל.
הפתיעו את הסובבים אתכם בדברים מדהימים ומקוריים: ברכות מתוקות ליום ההולדת או לכל מטרה אחרת:
"סוביניר" - פרח אישי לכל אורח באירוע שלכם,
סוכריות מקוריות ומיוחדות על מקל,
ביצי פברז'ה לאירוח מושלם ומפתיע,
פסלי ברבורים לחתונות, ימי נישואין, אירוסין...
זר פרחים צבעוניים ויפים שאינם נובלים לעולם,
קישוטים לעוגה,
קישוטים לחגים: לחנוכה - חנוכיה, לראש השנה "תפוח לדבש" (במקום "תפוח בדבש): כלי יפה בצורת תפוח עם מכסה המשלים את התפוח ובתוכו דבש
ועוד..... השמים הם הגבול.

2. סדנאות וקורסים בניפוח ומשיכת סוכר:
הסדנאות נערכות בביתי. לקבוצות (עד 3) וליחידים.
בסדנה נלמד:
1. בישול והכנת הסוכר (איזומלט) לעבודה.
2. טכניקות למשיכת הסוכר
3. טכניקות ניפוח סוכר

ב 5 מפגשים בני 4 שנות ניתן ללמוד את עיקרי הדברים כדי לעבוד בניפוח סוכר.

אתם לא יודעים אם כדאי להירשם מראש ל 5 מפגשים של תחום שלא התנסיתם בו? אולי זה לא מתאים? אולי לא תאהבו את העיסוק בזה?

אצלי אין צורך להירשם מיד ב 3000 שקל ויותר לכל הקורס.........

בסדנאות אצלי כל אחד מתקדם בקצב שלו, לומד ומתמקד במה שמתאים לו, ומשלם הרבה הרבה פחות........

יחס אישי? כמובן! קפה ומאפה? כמובן! מומלץ!!!


שם איש קשר: בתיה

סיווגים