ייעוץ קולינרי - easystart

Easystart מבצעת ניהול פרויקטים בתחום המזון, מתמחה בהקמת מסעדות, פתיחת בר, בתי קפה ובתי אוכל.
עם ניסיון רב בניהול עבודות בנייה מורכבות בתחום המזון. ליווי מסעדות מתחילת התהליך.
שירות ליווי וייעוץ קולינארי המכיל בין היתר בניית תפריט למסעדות, לאירועים גדולים ועד אירועי בוטיק.
שדרוג תפריטים ובניית ספר מתכונים, ארגון הטבח, הדרכות לצוותים דוגמת טבחים, מלצרים, ברמנים, כתיבת נהלי עבודה, תמחור ושליטה על המלאי.
תקבלו ייעוץ עסקי למסעדות בכדי לייעל את העסק ולשלוט בכוח אדם ובמלאי.
התהליך מתבצע על בסיס ליווי ואימון אישי תוך הכשרת צוותי השירות השונים.
Easystart מאפשרת שירותי ייעוץ שוטף למסעדות.ברגע פתיחת מסעדה חדשה ומסעדות הקיימות כבר - התהליך מתבצע תוך כדי למידה עמידה של התנהלות המסעדה, ניתוח ביצועי המסעדה ולאחר מכן מתן פתרונות לעבודה.

שם איש קשר: דן נורדמן

סיווגים