מבצע לכבוד החגים, 5% אחוז על מגוון מוצרי התאורה שבמבצע באנרלד תאורת לדים www.ener... לפרטים מלאים לחצו כאן
"ברלין"- מעדניית סנדוויצ'ים איכותית חדשה , מציעה כריכים איכותיים לצמחוניים וקרניבורים ארוחות בוקר מיוחדות ותפריט ערב שכולל בירות שונות. על התפריט והאוכל אמון השף אבי דז'אן אשר התחיל את דרכו המקצועית בלימודי בישול בבית הספר "תדמור" ומיד לאחר סיום הלימודים השתלב ב- "פרונטו" של רפי הדר לאחר מכן במשך 4 שנים התמקצע במטבח מול ים והגיע לדרגת סו שף במקום. משם המשיך למסעדת "פרובנס בגליל" ובמהלך השנה הראשונה קיבל ניקוד של מסעדת גורמה. על העיצוב של המסעדה והאווירה במקום אחראי האח הצעיר אייל אדריכל במקצועו שהחליט ביחד עם אחיו להיכנס להרפתקה קולינרית חדשה ומאתגרת. המשלבת את שתי האהבות שלו עיצוב ואסתטיקה עם קולינריה. שם איש קשר: אבי