קציצות לבישול

מחיר : 22 ₪
יצרן : אסלי עמוס בע"מ
פרטים נוספים:

השנה דאגנו לך לקציצות ולתחתיות ארטישוק ממולאות ב 100% בשר בקר מובחר מתובלות באהבה ובהרבה נשמה ע"פ המתכון הסודי של סמדי בומבה ממאסטר שף, החיבור עם סמדי נולד בטבעיות. נשמה אימהית גדולה שעושה הכל באהבה ובלב רחב, יחד איתה פיתחנו מוצרים לבישול שיהיו טעימים ואיכותיים ויקצרו עבורכם את זמן ההכנות במטבח. 

קציצות ותחתיות ממולאות העשויות בעבודת יד בתהליך יצור סטרילי ומוקפד שיהפכו לשיחת הערב ויגרפו עבורך את כל המחמאות של ארוחת החג. 

המחיר הינו ליח' כ- 400 גר' ולרוכשים במפעל בלבד.

בנוסף, יש להשיג במפעל נתחי בשר לא מעובד בשר צלי כתף מס. 5 ובשר שריר, מוח בקר, עצמות מח, ריאות, אוסובוקו, בשר ראש ועוד... כל מה שצריך בשביל לשדרג את ארוחת החג המפורסמת שלך.

 

מוצרים

אסלי עמוס בע"מ - מפעל בוטיק משפחתי למעדני בשר

למה "אסלי עמוס" ?
'אסלי' הינה מילת סלנג למשהו מְצֻיַּן, מְעֻלֶּה, מְשֻׁבַּח, אורגינל, ו'עמוס' הוא אבא שלי, דור שני למשפחת קצבים. עוד בלוב כשסבא עבד בפירוק בקר ובמכירתו אבא היה תמיד שם לעזור וללמוד. כשסבא החליט לברוח מטריפולי לאחר שהגרמנים הכריחו אותו לעבוד עבורם הוא לקח את משפחתו ועלה לארץ דרך איטליה. אבא הבן הבכור אז בגיל 13 ידע שהמצב הכלכלי בבית הוא הישרדותי ולכן פרש מלימודיו כמחויבות משפחתית ועמד לצד אביו באטליז הקטן שסבא פתח ביפו בכספים שהשאיל מבן משפחה. בזמן שסבא יצא לבית המטבחיים להביא סחורות לאטליז אבא ניהל את החנות. כך במשך שנים רבות ליווה אבא את סבא ועבד כשכיר באטליז שלו. ביום שהחליט אבא להקים משפחה משל עצמו ידע שהגיע הזמן להגשים חלום ולפתוח אטליז משלו. אבא התחיל את דרכו כקצב צעיר ונמרץ בעל חזון, נחוש ובלתי מתפשר באיכות. בשנת 1962 באטליז הקטן שפתח ברח' יפת ביפו החליט אבא לפתח קו יצור עצמי של מרגז, טחול ממולא, קבב, המבורגר ומבחר בשרים מיוחדים לבישול ולמנגל. הטעמים המיוחדים והביתיים זכו לאהדה ופירגון שעבר מפה לאוזן, לקוחות הגיעו מהצפון, מהדרום חברים של..., דודים של... משפחה של... במהרה האטליז הפך כמוקד עליה לרגל לאוהבי הבשר האיכותי ואניני הטעם, אבא מעולם לא עסק במשלוחים הכל אצלו הכי פשוט הלקוחות מגיעים אליו.
לפני כ- 10 שנים הגיע החלום והרצון העז להמשיך את השם של אבא שלי, לכן התמונה שלו והשם שלו בראש החברה, רצינו להראות לו מה הוא הצליח לפתח כאן בארץ ישראל שהגיע אליה כעולה חדש מחוסר כל לאחר שברח עם אבא שלו והמשפחה מלוב במלחמת העולם השנייה.
החלום היה למסד את הידע הרב של אבא ולהקים מפעל בוטיק בעל כושר הפצה ארצי על טהרת האיכות ובכך להמשיך את מפעל החיים שהוביל אבא במשך השנים בתחום הבשר.
המתכונים הסודיים של אבא (עמוס) הופקדו בידיה של אימא (שולה) האמונה על הכנת התיבול לכל מוצר ומוצר.
ההתמחות שלנו היא הליך הייצור הביתי מסורתי, תוך הקפדה על טהרת איכות חו"ג: 100% בשר מנתחים מובחרים ולא מעובדים בתוספת שומן בקר עם ירק טרי ובצל שאנו מקלפים וקוצצים אצלנו, ללא חומרים משמרים, ללא מייצבים וללא סויה. בעבודת יד המעניקה באהבה לכל מוצר מגע אישי וטעם שאין לאף אחד.
אנחנו גאים בתהליכי היצור ברמה הגבוהה, אנחנו גאים בהקפדה על ניקיון ועל סטריליות ועל חומרי הגלם המובחרים ולכן אנחנו פותחים את שערינו לכל מי שחפץ לצפות בתהליך היצור ובמרכיבי המוצר.
קהל היעד שלנו הוא כל מי שמעריך איכות, נהנה מטעמים ייחודיים וחשוב לו מה הוא והיקרים לו אוכלים.
חברת אסלי עמוס מתחייבת להקפדה על סטנדרט ייצור גבוה ייחודית במינה
הרצון לתת יותר ולהיות אחר הוא שעומד מאחוריי העשייה שלנו, כמו שתוכלו בביס הראשון.
את המעדנים שלנו אנו מגישים ללקוחות שלנו באפשרויות שונות:
כמותג שלנו, כמותג פרטי ובמכירה סיטונאית בתפזורת לשוק המוסדי: קיטרינג, אולמות אירועים, מלונות ועוד.


שם איש קשר: דליה בן דוד פורטר

סיווגים