מושג מעניין מאוד
המילה אפריטיף מגיעה מהשפה הלטינית ופרושה "לפתוח"
האפריטיף הינו משקה שפותח את הארוחה ובשנת 2009 אף מצאו לה מילה בעברית -
אקדם.
בארץ אין אפריטיף שמאפיין את ישראל , אך בהחלט ישנם אפריטיפים המגיעים
מאירופה כמו למשל: קמפרי האיטלקי, אוזו היווני, מרטיני, ורמוט
בדרך כלל גם אוכלים מאכל קטן לידי האפריטיף כמו זיתים, פרוסת בגט עם ממרח
מטרת האפריטיף הוא לפתוח את התאבון לפניי הארוחה הגדולה.
לפניי ארוחת החג פנקו עצמכם באפריטיף ותראו מארחים מקצוענים בפניי המארחים שלכם