הטיפ השבועי- קציצות חובזה כבר הכנתם?

הגשם האחרון הצליח לעורר את החוביזות לגדול קצת ועכשיו בדיוק הזמן לבשל איתן. למה כדי לאכול חוביזה? עלי החוביזה הם בעלי טעם עדין, עשירים בערכים תזונתיים(בעיקר ברזל, מגנזיום, חלבון, ויטמין A וסידן) ולא פחות חשוב, זוהי הזדמנות מצוינת לעשות עם הילדים פעילות של ליקוט ובישול בריא. אז מה אפשר לעשות עם החוביזה? קציצות חוביזה המצרכים: עלי חוביזה שטופים היטב(מומלץ ללקט באזורים נקיים ולאסוף כמות גדולה מכיוון שהעלים מאוד מאבדים מנפחם בבישול). 2 ביצים. בצל גדול מגורר. 2-3 כפות פרורי לחם מקמח מלא. מלח ופלפל לפי הטעם. אופן ההכנה: חולטים את העלים במים רותחים. קוצצים את העלים החלוטים. מערבבים בקערה את כול המרכיבים(ניתן להוסיף ביצה נוספת או פירורי לחם נוספים על מנת להגיע למרקם נוח לעבודה). יוצרים קציצות ומניחים בתבנית אפייה. מברישים קלות כול קציצה בשמן זית. אופים בתנור בחום בינוני כ- 20 דקות עד השחמה. בתאבון

מוצרים ושירותים

+ לשירותים שלנו + למוצרים נוספים

שרון איל- נטרורופתית ומטפלת בג'ין שין דו(דיקור ללא מחטים)

נטורופתית ומטפלת בג'ין שין דו(דיקור ללא מחטים).
משלבת את הנטורופתיה והג'ין שין דו, חוכמת המערב וחוכמת המזרח, על מנת ליצור טיפול עמוק הנוגע בשורש הבעיה ומאפשר ריפוי אמיתי.
מרצה ב'אתנחתא של בריאות'- הרצאות בנושא תזונה נבונה ואורח חיים בריא בשילוב טעימות והתנסויות מעניינות.

שם איש קשר: שרון איל

סיווגים