אי שם בפרדסי נס-ציונה חבויה פינת חמד ייחודית בה ניתן ליהנות מאירוח ביתי.
אצלנו, לא רק המקום עושה את הארוחה לייחודית, אנו שמים דגש מיוחד על האוכל. תמי אמיר, הסתובבה רבות בעולם ואספה מתכונים רבים ממטבחים שונים, מאירופה דרך המזרח הרחוק ועד לאפריקה, והיא מיישמת אותם במטבח החווה.
במקום מגישים מאכלים מבשר טרי של גדי, טלה, עגל ופרגיות. הבישול של בשר זה נעשה בקדרות חרס וברזל בטבון עץ גדול, ממבחר מתכוני עמים. בנוסף, אנו מציעים גריל מונגולי לצלייה עצמית של בשרים אלו שיונח על שולחנכם. וכמובן מבחר סלטים, משקאות ומנות אחרונות הכל תוצרת מטבח החווה.